WaaS – WiFi as a Service


 

WaaS: Wifi as a Servicewaas

WiFi as a Service (Waas)  levert u zonder investering meteen de vele voordelen van een professioneel draadloos netwerk. Met WiFi as a Service (WaaS) krijgt u een optimaal draadloos netwerk voor een minimale vergoeding per maand of per jaar. Bovendien hebt u geen zorgen naar het beheer en onderhoud hiervan; Home on Cloud is hiervoor verantwoordelijk.

Flexibel
U bent niet gebonden aan een investering of een langdurig contract, maar neemt een draadloos netwerk (WiFi) als een dienst af. En dat biedt voordelen. Zo vormt een beperkt budget niet langer de drempel voor draadloze vrijheid en wordt het Wireless LAN eenvoudig aan veranderende gebruikerswensen aangepast. Het draadloos netwerk (WLAN) kan bijvoorbeeld ook ingezet worden als hotspot voor bezoekers.

Alles inbegrepen
Met een WaaS abonnement bent u altijd verzekerd van een optimale WiFi omgeving. Eventuele problemen lossen wij binnen een afgesproken tijd op.  Onderhoud en installatie zitten immers in de prijs inbegrepen zodat u zich hier geen zorgen over moet maken en de kennis niet zelf in huis hoeft te hebben.

Optimale beveiliging
Op het gebied van zekerheid speelt ook de beveiliging van een draadloos netwerk een cruciale rol. Met  onze WaaS oplossing hoeft u zich geen zorgen te maken. Uw netwerk is volgens de strengste beveiligingseisen ingericht en we voorzien het van de nodige updates. Dat staat garant voor beveiliging op het hoogste niveau.

Kwaliteit

Tijdens een voorafgaande Site Survey wordt het aantal benodigde access punten ingeschat. Tijdens installatie gebeuren er metingen en worden er nog eventuele aanpassingen met extra access punten uitgevoerd om een optimale dekking te garanderen. De access punten zijn van de hoogste kwaliteit, standaard dual radio 802.11n 300Mbs.

Overzicht

Elke maand ontvangt u een overzichtelijk rapport over de status en gebruik (statistiek) van uw netwerk.

Een WaaS abonnement voor uw locatie
Een WaaS abonnement is op iedere locatie mogelijk. Ook multi-site oplossingen zijn mogelijk.